Bijles

TutorA gelooft dat leerlingen zich een vak het beste eigen maken door geconcentreerd bezig te zijn onder de juiste begeleiding. Hierbij kan individuele bijles een zeer belangrijke hulp zijn.

Vanuit deze visie bieden wij bijles aan huis, gegeven door zorgvuldig geselecteerde scholieren en studenten die de schoolvakken onder de knie hebben en leerlingen hierin geduldig en duidelijk kunnen begeleiden. Tutors worden uitgekozen op basis van hun expertise en locatie, zodat de leerling altijd de best passende docent aangewezen krijgt. Mocht er onverhoopt toch geen klik zijn tussen bijlesdocent en leerling, dan regelen wij direct een andere docent.

Tijdens de eerste les bespreekt de docent samen met de leerling en/of ouders de huidige situatie. Waar heeft de leerling moeite mee? Wat zijn de doelen? Hoe pakken we dit aan? Zo kan er direct gewerkt worden aan de punten die er toe doen.

Wij werken niet met vaste pakketten, maar hanteren een flexibel kortingssysteem waarbij de korting afhangt van het aantal uren bijles. Zo geniet u al bijles vanaf €16 per uur! Afhankelijk van de afstand tussen docent en leerling komt er mogelijk een kleine reisvergoeding bovenop. Klik hier voor meer informatie over de kosten.

Hier vindt u de algemene voorwaarden.


Meld je aan!